China disapu resik Jewelry Kaca Tampilan Showcase penyimpenan sing bisa dipindah cilik pabrik lan manufaktur | FC

Disapu resik Jewelry Kaca Tampilan Showcase karo cilik penyimpenan sing bisa dipindah

Short Description:

Rectangular Steel Top Lighting

Elegant Jewelry Showcase Kaca Tampilan

Kanthi cilik penyimpenan sing bisa dipindah

FC-JW10 5


Detail produk

Tags Product

ukuran 48 "W x 22" D x 42 "H

1220 x 550 x 1000 mm

Material Steel / disapu resik, Polesan

MDF veneer lan Paint 2-Pack

Lighting LED Strip ing pigura utawa ngadeg cahya titik
padhang 6000K
Plateform Kain utawa kulit PU
jinis kaca kaca Ultra cetha wesi kurang tempered
kaca THK 8mm / pintu kaca 6mm
jinis Door Narik metu panggeser, narik metu nggambar ing ngisor
Pilihan Kunci driji

Dibangun ing Li-baterei

 


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    • linkedin
    • youtube
    • https://www.facebook.com/fcdisplay
    • instagram
    • twitter