konceptet e reja

DESIGNS Outstanding

KATEGORITË KRYESORE

MOST PROFESIONAL

MENAXHIMI I PROJEKTIT

të menduarit inovativ

Rreth nesh

FC Display Mobilje ofrojnë një gamë të gjerë të shërbimeve të menaxhimit të projektit në industrinë e tregon me pakicë të tregut kryq kombëtare dhe ndërkombëtare.
Ne do të kujdeset për teknologji, materiale, kostot, cilësinë, kohën, logjistikës, në vend dhe mirëmbajtjen.

RASTE FUNDIT

Shitje me pakicë dhe komerciale

  • LinkedIn
  • YouTube
  • https://www.facebook.com/fcdisplay
  • instagram
  • Cicëroj