konsep NEW

desain beredar

kategori utama

paling profésional

MANAJEMÉN PROYÉK

pamikiran inovatif

Tentang Kami

FC Témbongkeun Urug nyadiakeun rupa-rupa layanan manajemén proyék dina industri mintonkeun ritel cross pasar nasional jeung internasional.
Urang baris ngurus teknologi, bahan, waragad, kualitas, timing, logistik, dina situs jeung perawatan.

kasus panganyarna

Ritel & komérsial

  • https://www.facebook.com/FC.KingPack
  • googleplus
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube