Cina Brushed Jilbab Kaca Témbongkeun showcase with removable storage hal pabrik jeung pabrik | FC

Brushed Jilbab Kaca Témbongkeun showcase kalawan hal removable storage

Pondok Description:

Rectangular steel Steel Top cahaya

Elegan Jilbab showcase Kaca Témbongkeun

Kalawan hal removable storage

FC-JW10 5


jéntré produk

Tags produk

ukuran 48 "Ku x 22" D x 42 "H

1220 x 550 x 1000 mm

material Steel Steel / Brushed, digosok

MDF veneer sarta cat 2-pak

cahaya LED strip dina pigura atawa nangtung lampu titik
caang 6000K
Plateform Lawon atawa kulit PU
tipe kaca sagelas ultra jelas beusi low tempered
kaca thk 8mm / panto kaca 6mm
tipe panto Tarik kaluar slaider, tarik kaluar drawers di handap
Pilihan konci sidik

Diwangun-di Li-batré

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    • LinkedIn
    • youtube
    • https://www.facebook.com/fcdisplay
    • instagram
    • twitter